Täydellisen aamun salaisuus

Pehmeys, ilmavuus ja muotoutuva rakenne yhdistävät kaikkia Joutsen – untuvatyynyjä, jotka on täytetty maailman puhtaimmilla Northern Light Down – untuvalaaduilla. Täysin pölytön ja puhdas untuva ja höyhen yhdessä Allergia – ja Astmaliiton Allergiatunnuksen kanssa varmistavat tyynyjen sopivuuden kaikille. Untuvat ja höyhenet hankitaan parhailta eurooppalaisilta tiloilta, joiden raaka-aineista valitsemme itse maailman parhaat laadut. Valikoimastamme löydät tyynyn, joka auttaa sinua nukkumaan makeasti ja heräämään virkeänä.

Skandinavia -malliston tyynyjen  täytteenä käytetään untuvan ja höyhenen seossuhteita 90/10 ja 60/40 (untuva/pieni höyhen) sekä 100% pientä höyhentä. Eurooppalaisen standardin (EN12934) mukaan untuvatyynyssä on oltava vähintään 60 % osuus kokountuvaa. Tyynyjen kankaat ovat twill – untuvapuuvillaa. Höyhentyynyissä käytämme kaksikerroksista kangasta.

Joutsen Triplus® -untuvatyynyissä yhdistyvät eri materiaalien parhaat puolet. Kerroksittain rakennetuissa Triplus -tyynyissä on korostettu tyynyjen tukevuutta. Tyynyjen ydinlokerossa on täytteenä untuvaista höyhentä ja uloimmat kerrokset koostuvat pehmeästä untuvasta.

Unessa -tyynyt hyödyntävät patentoidun ClimaBalance® -rakenteen luonnollista haihtumisprosessia ja takaavat ihanteelliset nukkumaolosuhteet varsinkin runsaasti lämpöä tuottaville nukkujille. Tyynyjen täytteenä on 90/10 untuvaa ja pientä höyhentä, jotka on jaoteltu viiteen lokeroon. Näin syntyvä Box-rakenne tekee näistä tyynyistä tasaisesti tukevia malleja. Valmistamme keskikorkeita ja korkeita Unessa – tyynyjä.

Royal -malliston untuvatyynyt valmistetaan maailman parhaista untuvalaaduista. Tyynyjen täytteenä käytetään eurooppalaisen standardin (EN12934) mukaista 100 % untuvaa ja ne ovat luokitukseltaan pehmeitä ja keskikorkeita. Kangasvaihtoehtoina ovat ylelliset hienoimmat puuvillabatistilaadut sekä silkit tai silkin ja puuvillan sekoitteet. Royal-malliston tuotteita löydät parhaiten omista myymälöistämme ja verkkokaupasta joutsenshop.com.