Luonnollisesti

Ylellisen pehmeä, hyvän olon Joutsen untuvapetauspatja myötäilee käyttäjän vartalon liikkeitä. Vastapainona patjan tukevuudelle, se viimeistelee vuoteen ihanan pehmeyden. Aito untuvapetauspatja on valmistettu luonnonmateriaaleista, jotka varmistavat ainutlaatuisen hyvän kosteudensiirron ja hengittävyyden.

Untuvapetauspatjat voidaan yhdistää vetoketjulla toisiinsa, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti myös parivuoteeseen. Kahdesta patjasta saa tehtyä kätevän varavuoteen ja niistä voi muotoilla vaikkapa pehmusteen ja selkänojan sohvalle.

Joutsen untuvapetauspatja on ainoa luonnonmateriaaleista valmistettu petauspatja, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet valmistetaan eettisiä ja ekologisia periaatteita kunnioittaen.

Untuvapetauspatjalle suositellaan 60 asteen vesipesua, joka takaa tuotteiden puhtauden ja hygieenisyyden. Petauspatjoja suunnitellessamme otimme huomioon puuvillakankaan kutistuvuuden, joten uutena petauspatja on kooltaan hieman reilu, jotta se pesun jälkeenkin olisi sängyn kokoon juuri sopiva. Noudattamalla pesu- ja hoito-ohjeita varmistetaan tuotteen pitkäikäisyys ja kestävyys. Petauspatjamme löydät parhaiten omista myymälöistämme ja verkkokaupasta joutsenshop.com.