Ihana uni, parempi elämä

Olemme yhdistäneet peitteissämme 100% pölyttömän puhtauden ja Northern Light Down – untuvalaatujen hellän kosketuksen. Allergia – ja Astmaliiton Allergiatunnus takaa tuotteiden sopivuuden kaikille. Untuvat ja höyhenet hankitaan parhailta eurooppalaisilta tiloilta, joiden raaka-aineista valitsemme itse maailman parhaat laadut. Valikoimastamme löydät peitteen, joka mukautuu täydellisesti kehoosi jokaisena yönä.

Skandinavia -malliston korkealaatuiset untuvapeitteet ovat ylellisen kevyitä, hengittäviä ja pitkäikäisiä. Lämpöluokkia ovat viileä, keskilämmin, lämmin ja erikoislämmin.

Peitteiden täytteenä käytetään untuvan ja höyhenen seossuhteita 90/10 ja 60/40 (untuva/pieni höyhen). Eurooppalaisen standardin (EN12934) mukaan untuvapeitteessä on oltava vähintään 60 % osuus kokountuvaa. Malliston kankaat ovat kambriikki – untuvapuuvillaa.

Viileämpään nukkumiseen suunnitellut Unessa -untuvapeitteet hyödyntävät luonnollista haihtumisprosessia ja takaavat ihanteelliset nukkumaolosuhteet varsinkin runsaasti lämpöä tuottaville nukkujille. Patentoidun ClimaBalance® -rakenteen ansiosta peitteeseen muodostuu aktiivinen ilmankierto, joka siirtää kosteutta ja ihmiskehon tuottamaa lämpöä yli kaksi kertaa entistä nopeammin. Unessa peitteistä valmistamme ultrakevyitä, viileitä malleja sekä ylellisen muhkeita peitteitä, joissa untuvan runsaus yhdistyy miellyttävään ilmankiertoon. Täytelaatuna on 90/10 untuvaa.

Royal -malliston untuvapeitteet valmistetaan maailman parhaista untuvalaaduista ja kankaista. Peitteiden täytteenä käytetään eurooppalaisen standardin (EN12934) mukaista 100 % untuvaa. Kangasvaihtoehtoina ovat ylelliset hienoimmat puuvillabatistilaadut sekä silkit tai silkin ja puuvillan sekoitteet. Royal-malliston tuotteita löydät parhaiten omista myymälöistämme ja verkkokaupasta joutsenshop.com.