Arjen ylellisyyttä ja vaivattomuutta

Joutsen untuvatakeissa voit kokea untuvan keveyden ja hellän syleilyn. Takit säätelevät lämpöäsi, olosuhteista riippumatta, syksyn tummuvista illoista kevään aurinkoisiin ja lämpeneviin päiviin. Untuvatakit on suunniteltu, mitoitettu ja valmistettu huolellisesti Pohjolan luonnon inspiroimina kestämään aikaa. Mallistossamme toistuvat perusvärit sekä kausittain vaihtuvat trendivärit. Suomalaiset suunnittelijamme ja kaavoittajamme ovat alojensa parhaita taitajia. Pidämme huolen siitä, että takkiemme mitoitus, istuvuus ja käytettävyys ovat huippuunsa hiottuja. Tämän voit huomata takkia sovittamalla ja käyttämällä. Valikoimastamme löytyy takkeja myös pienille ja kookkaille.

Joutsenen untuvatakkien täytteenä käytetään hienointa 100%:sta untuvaa, joka hankitaan elintarviketeollisuuden sivutuotteena. Korkealuokkainen untuvatäyte on ainutlaatuinen lämmön ja keveyden yhdistelmä.

Takkien kankaat ovat vettähylkiviä ja helppohoitoisia mikrokuitukankaita. Kankaiden laatuominaisuudet varmistetaan omalla testiohjelmallamme aina ennen lopullista valintaa.

Joutsen untuvatakkimallistosta löytyy kevytuntuvatakkeja viileään syysilmaan ja leutoon talveen. Talven kylmempiin keleihin suositellaan lämpimämpiä talviuntuvatakkeja, joiden pakkasominaisuudet testataan kylmähuoneessa. Kaikki Joutsen untuvatakit ovat vesipestäviä. Oikein käytettynä ja hoidettuna untuvatakki on pitkäikäinen ja ekologinen vaihtoehto.

Joutsen talviuntuvatakkimme on huolella suunniteltu ja valmistettu vaihteleviin talviolosuhteisiin. Osassa takkeja on lämpimyyttä korostettu resorien, vyötärökiristysten ja huppujen avulla. Näin ne tarjoavat hyvän suojan myös tuulessa ja tuiskussa. Pidämme huolen siitä, että takkiemme mitoitus, istuvuus ja käytettävyys ovat huippuunsa hiottuja myös paksummissa untuvatakeissa. Tämän voit huomata takkia sovittamalla ja käyttämällä. Valikoimastamme löytyy takkeja myös pienille ja kookkaille.

Kevytuntuvatakit ja -liivit ovat käyttöajaltaan lähes ympärivuotisia. Osa malleista soveltuu mainiosti sisäkäyttöönkin. Takkimme sopivat erinomaisesti myös matkustamiseen, koska ne ovat näppärästi pakattavissa takin sisäpuolelta löytyvään pakkaustaskuun.  Joutsen kevytuntuvatakeissa olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota kankaan kestävyyteen ja soveltuvuuteen untuvatäytteeseen.